## SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2024/2025) TIMETABLE

## **SECONDARY FIVE**

Date		Subject		<u>Time</u>	<u>Duration</u>
5/12/2024 Thu (4)	#	English Language (Reading) English Language (Listening & Integrated Skills)	(Paper 1) (Paper 3)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 12:30 p.m.	1hr 30mins 2hrs 15mins
6/12/2024 Fri (5)	! !	Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 12:30 p.m.	1hr 30mins 2hr 15mins
9/12/2024 Mon (6)	*	Geography Geography	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:05 a.m. 10:35 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 50mins 1hr 10mins
10/12/2024 Tue (1)	!	Citizenship and Social Development		8:15 a.m. – 9:35 a.m.	1hr 20mins
		Biology (Rm 105)		10:05 a.m. – 12:35 p.m.	2hrs 30mins
		Mathematics (Extended Part Module 2) (Rm 106)		10:05 a.m. – 12:05 p.m.	2hrs
11/12/2024 Wed (2)	!	English Language (Writing) Chemistry	(Paper 2)	8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 12:45 p.m.	2hrs 2hrs
12/12/2024 Thu (3)	#	Economics Economics	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 11:25 a.m.	1hr 1hr 40mins
13/12/2024 Fri (4)		Business, Accounting & Financial Studies (Rm 105)		8:15 a.m. – 10:15 a.m.	2hrs
		Ethics and Religious Studies (Rm 106)		8:15 a.m. – 10:00 a.m.	1hr 45mins
		Information and Communication Technology (Rm 206) Information and Communication Technology (Rm 206)		8:15 a.m. – 10:00 a.m. 10:30 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 45mins 1hr 15mins
16/12/2024 Mon (5)		Chinese History (Rm 105)		8:15 a.m. – 10:30 a.m.	2hrs 15mins
		History (Rm 106) History (Rm 106)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 12:15 p.m.	2hrs 1hr 30mins
		Visual Arts (Art Room)		8:15 a.m. – 12:15 p.m.	4hrs
		Physics (Rm 206)		8:15 a.m. – 10:15 a.m.	2hrs
17/12/2024 Tue (6)	#	Mathematics (Compulsory Part) Mathematics (Compulsory Part)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 12:00 p.m.	2hrs 1hr 15mins

Examination Venue: ! 5A (Rm 105), 5B (Rm 106), 5C (Rm 206), 5D (Rm 406)

# School Hall

\* Student Activity Room

Remark. CSD tour briefing (17/12/2024, 12:15p.m.-12:45p.m., Venue: Hall)