SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2023/2024) TIMETABLE SECONDARY FIVE

<u>Date</u>		Subject		<u>Time</u>	<u>Duration</u>
4/12/2023 Mon (5)	#	English Language (Listening & Integrated Skills) Mathematics (Extended Part Module 2)	(Paper 3)	8:15 a.m. – 10:25 a.m. 10:55 a.m. – 12:55 p.m.	2hrs 10mins 2hrs
5/12/2023 Tue (6)	! !	Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 12:30 p.m.	1hr 30mins 2hr 15mins
6/12/2023 Wed (1)	! *	English Language (Reading) Chemistry	(Paper 1)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 12:15 p.m.	1hr 30mins 2hrs
7/12/2023 Thu (2)	#	Citizenship and Social Development English Language (Speaking)	(Paper 4)	8:15 a.m. – 9:35 a.m.	1hr 20mins
Thu (2)	π	Section 1 Section 2	(1 aper 4)	10:05 a.m. – 11:20 a.m. 11:50 a.m. – 12:50 p.m.	1hr 15mins 1hr
8/12/2023 Fri (4)	! *	English Language (Writing) Business, Accounting & Financial Studies	(Paper 2)	8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 12:45 p.m.	2hrs 2hrs
12/12/2023	*	Economics	(Paper 1)	8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
Tue (5)	*	Economics	(Paper 2)	9:45 a.m. – 11:35 a.m.	1hr 50mins
13/12/2023		Biology (Rm 105)		8:15 a.m. – 10:45 a.m.	2hr 30mins
Wed (6)		Ethics and Religious Studies (Rm 106) Geography (Rm 205)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 10:00 a.m. 8:15 a.m. – 10:05 a.m.	1hr 45mins 1hr 50mins
		Geography (Rm 205)	(Paper 2)	10:35 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 10mins
		Information and Communication Technology (Rm 406)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 10:00 a.m.	1hr 45mins
		Information and Communication Technology (Rm 406)	(Paper 2)	10:30 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 15mins
14/12/2023		Chinese History (Rm 506)		8:15 a.m. – 10:30 a.m.	2hrs 15mins
Thu (1)		History (Rm 505)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
		History (Rm 505)	(Paper 2)	10:15 a.m. – 11:45 p.m.	1hr 30mins
		Visual Arts (Art Room) Physics (Rm 504)		8:15 a.m. – 12:15 p.m. 8:15 a.m. – 10:15 a.m.	4hrs 2hrs
15/12/2023	#	Mathematics (Compulsory Part)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 10:15 a.m.	2hrs
Fri (2)	#	Mathematics (Compulsory Part) CSD Tour Briefing	(Paper 2)	10:45 a.m. – 12:00 p.m. 12:15 p.m. – 12:45 p.m.	1hr 15mins 30mins
	"	COD TOWN DITCHING		12.10 p.m. 12.10 p.m.	Jamino

Examination Venue: ! 5A (Rm 105), 5B (Rm 106), 5C (Rm 206), 5D (Rm 406)

School Hall

^{*} Student Activity Room