SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2024/2025) TIMETABLE

SECONDARY FOUR

Date		Subject		Time	Duration
5/6/2025 Thu (5)	!	English Language (Reading)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
	!	English Language (Writing)	(Paper 2)	10:15 a.m. – 12:15 p.m.	2hrs
6/6/2025 Fri (6)	*	Biology		8:15 a.m. – 10:15 a.m.	2hrs
9/6/2025 Mon	!	Chinese Language (Reading)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
	!	Chinese Language (Writing)	(Paper 2)	10:15 a.m. – 12:30 p.m.	2hrs 15mins
10/6/2025 Tue	!	Mathematics (Compulsory Part)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 10:15 a.m.	2hrs
	!	Mathematics (Compulsory Part)	(Paper 2)	10:45 a.m. – 11:45 a.m.	1hr
11/6/2025 Wed	*	Chemistry		8:15 a.m. – 09:45 a.m.	1hr 30mins
	Rm 504	Ethics and Religious Studies		8:15 a.m. – 10:00 a.m.	1hr 45mins
	Rm 505 Rm 505	History History	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 12:15 p.m.	2hrs 1hr 30mins
	Art Room	Visual Arts		8:15 a.m. – 12:15 p.m.	4hrs
12/6/2025 Thu	*	Geography Geography	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:05 a.m. 10:35 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 50mins 1hr 10mins
13/6/2025 Fri	Rm 405	Business, Accounting & Financial Studies		8:15 a.m. – 10:15 a.m.	2hrs
	Rm 504	Physics		8:15 a.m 9:45 a.m.	1hr 30mins
	Rm 505 Rm 505	Information and Communication Technology Information and Communication Technology	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:00 a.m. 10:30 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 45mins 1hr 15mins
	Rm 206	Chinese History		8:15 a.m 9:50 a.m.	1hr 35mins
16/6/2025 Mon	#	Citizenship and Social Development		8:15 a.m. – 8:45 a.m.	30mins
	#	English Language (Listening & Integrated Skills)		9:15 a.m. – 11:25 a.m.	2hrs 10mins
17/6/2025 Tue	*	Economics Economics	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 11:25 a.m.	1hr 1hr 40mins
18/6/2025 Wed	RM 405	Mathematics (Extended Part Module 2)		8:15 a.m. – 10:00 a.m.	1hr 45mins
19/6/2025 Thu		No Examination			
20/6/2025 Fri		No Examination			
Examination Venue:	! 4A (F	Rm 504), 4B (Rm 505), 4C (Rm 506), 4D (Rm 405) # School Hall * Student Activity Room			