SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2023/2024) TIMETABLE

SECONDARY THREE

<u>Date</u>		Subject	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
4/6/2024 Tue (1)		Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 12:15 p.m.	1hr 30mins 2hrs
5/6/2024 Wed (2)		Mathematics (Paper 1) Mathematics (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 10:45 a.m.	1hr 30mins 30mins
6/6/2024 Thu		Geography Biology	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 9:55 a.m.	40mins 30mins
7/6/2024 Fri	#	Putonghua Chinese Language (Listening)	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 10:05 a.m.	40mins 40mins
11/6/2024 Tue		Religious Education English Language (Listening)	8:15 a.m. – 9:10 a.m. 9:40 a.m. – 10:50 a.m.	55mins 1hr 10mins
12/6/2024 Wed		Chinese History English Language (Writing)	8:15 a.m. – 8:50 a.m. 9:20 a.m. – 10:20 a.m.	35mins 1hr
13/6/2024 Thu		English Language (Reading) English Language (Vocabulary and Grammar Usage) History	8:15 a.m. – 9:00 a.m. 9:30 a.m. – 10:05 a.m.	45mins 35mins
			10:35 a.m. – 11:20 a.m.	45mins
14/6/2024 Fri		Chemistry Life and Society	8:15 a.m. – 8:45 a.m. 9:15 a.m. – 9:45 a.m.	30mins 30mins
17/6/2024 Mon		Physics Technology and Living	8:15 a.m. – 8:45 a.m. 9:15 a.m. – 9:55 a.m.	30mins 40mins
18/6/2024 Tue		No Examination		
19/6/2024 Wed	! ! !	TSA Chinese Language (Writing) TSA Chinese Language (Reading) TSA Chinese Language (Listening and Audio Video)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:25 a.m. – 10:55 a.m. 11:35 a.m. – 12:20 p.m.	1hr 30mins 30mins 45mins
20/6/2024 Thu	! ! !	TSA English Language (Writing) TSA English Language (Reading and Listening) TSA Mathematics	8:15 a.m. – 9:10 a.m. 9:50 a.m. – 11:10 a.m. 11:50 a.m. – 12:55 p.m.	55mins 1hr 20mins 1hr 5mins

3A – 3D Classrooms (301-304) # School Hall Examination Venue:

! 3A: Rm 301, 3B: Rm 303, 3C: Rm 402, 3D: Rm 404

ORAL EXAMINATION TIME TABLE (2023-2024)

Subject	27/5/2024 (Day 2,Mon)	28/5/2024 (Day 3 , Tue)	29/5/2024 (Day 4 ,Wed)	30/5/2024 (Day 5 ,Thu)	4/6/2024 (Day 6, Tue)
Chinese Language				S 2 Hall+Rm 401 ~ Rm 404 Session 1: No.:1 – 18, 2:30 p.m. ~ 4:00 p.m. Session 2: No.:19 – 36, 4:00 p.m. ~ 5:15 p.m.	\$ 1 Hall+Rm 401 ~ Rm 404 Session 1: No.1 – 18, 2:30 p.m. ~ 4:00 p.m. Session 2: No.19 – 36, 4:00 p.m. ~ 5:15 p.m.
Putonghua		S 3 Hall Session 1: No.:1 – 19, 2:30 p.m. ~ 3:50 p.m. Session 2: No.:20 – 36, 3:50 p.m. ~ 5:20 p.m.		S 2 Hall+Rm 401 ~ Rm 404 Session 1: No.:19 – 36, 2:30 p.m. ~ 3:45 p.m. Session 2: No.:1 – 18, 3:45 p.m. ~ 5:00 p.m.	S 1 Hall+Rm 401 ~ Rm 404 Session 1: No.: 19 – 36, 2:30 p.m. ~ 3:45 p.m. Session 2: No.: 1 – 18, 3:45 p.m. ~ 5:15 p.m.
English Language	S 4 ILC and Rm 101-106 Session 1: 4A: 1-18 4B: 1-18 4C: 1-10 4D: 1-14 2:30 p.m. ~ 3:30 p.m. Session 2: 4A: 19-37 4B: 19-37 4C: 11-22 4D: 15-32 4:00 p.m. ~ 5:00 p.m.	S 5 ILC and Rm 101-106 Session 1: 5A: 1-19 5B: 1-16 5C: 1-12 5D: 1-17 2:30 p.m. ~ 3:45 p.m. Session 2: 5A: 20-38 5B: 17-32 5C: 13-24 5D: 18-33 4:15 p.m. ~ 5:15 p.m.	S 2 Hall Part 1: IP 2:30 p.m. ~ 3:50 p.m. Part 2: GI 4:00 p.m. ~ 5:00 p.m.	S 1 ILC and Rm 101-106 2:30 p.m. ~ 3:45 p.m.	