SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2023/2024) TIMETABLE

SECONDARY THREE

<u>Date</u>	<u>Subject</u>	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
5/12/2023 Tue (6)	Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 12:15 p.m.	1hr 30mins 2hrs
6/12/2023 Wed (1)	Chinese History English Language (Speaking)	8:15 a.m. – 8:50 a.m.	35mins
	Section 1 Section 2	9:20 a.m. – 10:35 a.m. 11:05 a.m. – 12:05 p.m.	1hr 15mins 1hr
7/12/2023 Thu (2)	Chemistry History	8:15 a.m. – 8:45 a.m. 9:15 a.m. – 9:55 a.m.	30mins 40mins
8/12/2023 Fri (4)	English Language (Writing) Religious Education	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 10:45 a.m.	1hr 1hr
12/12/2023 Tue (5)	English Language (Listening) Putonghua	8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00 a.m. – 10:40 a.m.	1hr 15mins 40mins
13/12/2023 Wed (6)	English Language (Reading) English Language (Vocabulary and Grammar Usage)	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 9:55 a.m.	40mins 30mins
	Geography	10:25 a.m. – 11:00 a.m.	35mins
14/12/2023 Thu (1)	No Examination		
15/12/2023 Fri (2)	Mathematics (Paper 1) Mathematics (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 10:45 a.m.	1hr 30mins 30mins
18/12/2023 Mon (3)	Physics Biology	8:15 a.m. – 8:45 a.m. 9:15 a.m. – 9:45 a.m.	30mins 30mins
19/12/2023 Tue (4)	Technology and Living Life and Society	8:15 a.m. – 8:45 a.m. 9:15 a.m. – 9:45 a.m.	30mins 30mins

Examination Venue: 3A – 3D Classrooms (301-304) # School Hall