SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2024/2025) TIMETABLE

SECONDARY TWO

Date		Subject	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
6/12/2024 Fri (5)		Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 15mins 1hr 45mins
9/12/2024 Mon (6)		Mathematics	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
10/12/2024 Tue (1)	#	English Language (Reading) English Language (Vocabulary and Grammar Usage)	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 9:55 a.m.	40mins 30mins
11/12/2024 Wed (2)		No Examination		
12/12/2024 Thu (3)		Chinese History	8:15 a.m. – 8:50 a.m.	35mins
		English Language (Writing)	9:20 a.m. – 10:20 a.m.	1hr
13/12/2024 Fri (4)		History	8:15 a.m. – 8:50 a.m.	35mins
		Religious Education	9:20 a.m. – 10:05 a.m.	45mins
16/12/2024 Mon (5)	#	English Language (Listening) English Language (Speaking) Section 1	8:15 a.m. – 9:05 a.m. 9:35 a.m. – 10:45 a.m.	50mins 1hr 10mins
		Section 2	11:00 a.m. – 12:10 p.m.	1hr 10mins
17/12/2024 Tue (6)		Geography	8:15 a.m. – 8:45 a.m.	30mins
		Life and Society	9:15 a.m. – 9:45 a.m.	30mins
18/12/2024 Wed (1)	#	Putonghua	8:15 a.m. – 8:55 a.m.	40mins
	#	Science	9:25 a.m. – 10:10 a.m.	45mins
19/12/2024 Thu (2)		No Examination		

Examination Venue: 2A – 2D Classrooms (401-404)

School Hall