## SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2023/2024) TIMETABLE

## **SECONDARY ONE**

| <u>Date</u>      | <u>Subject</u>   | <u>Time</u>             | <u>Duration</u> |
|------------------|--|-------------------------|-----------------|
| 6/6/2024         | English Language (Reading) English Language (Vocabulary & Grammar Usage) | 8:15 a.m. – 8:45 a.m.   | 30mins          |
| Thu              |  | 9:15 a.m. – 9:50 a.m.   | 35mins          |
| 7/6/2024<br>Fri  | Mathematics  | 8:15 a.m. – 9:45 a.m.   | 1hr 30mins      |
| 11/6/2024        | Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)                    | 8:15 a.m. – 9:30 a.m.   | 1hr 15mins      |
| Tue              |  | 10:00 a.m. – 11:30 a.m. | 1hr 30mins      |
| 12/6/2024        | Chinese History  | 8:15 a.m. – 8:50 a.m.   | 35mins          |
| Wed              | English Language (Writing)   | 9:20 a.m. – 10:05 a.m.  | 45 mins         |
| 13/6/2024        | Geography Life and Society   | 8:15 a.m. – 8:45 a.m.   | 30mins          |
| Thu              |  | 9:15 a.m. – 9:45 a.m.   | 30mins          |
|                  | # Putonghua  | 8:15 a.m. – 8:55 a.m.   | 40mins          |
|                  | # Chinese Language (Listening)   | 9:25 a.m. – 9:55 a.m.   | 30mins          |
| 17/6/2024        | History  | 8:15 a.m. – 8:50 a.m.   | 35mins          |
| Mon              | Religious Education  | 9:20 a.m. – 10:05 a.m.  | 45mins          |
| 18/6/2024        | Visual Arts  | 8:15 a.m. – 8:35 a.m.   | 20mins          |
| Tue              | Science  | 9:05 a.m. – 9:55 a.m.   | 50mins          |
| 19/6/2024 #      | # English Language (Listening)   | 8:15 a.m. – 9:05 a.m.   | 50mins          |
| 20/6/2024<br>Thu | No Examination   |                         |                 |

Examination Venue: 1A – 1D Classrooms (201-204)

# School Hall

## **ORAL EXAMINATION TIME TABLE (2023-2024)**

| Subject             | 27/5/2024 (Day<br>2,Mon)  | 28/5/2024 (Day 3 ,<br>Tue)  | 29/5/2024 (Day 4<br>,Wed)   | 30/5/2024 (Day 5<br>,Thu)  | 4/6/2024 (Day 6,<br>Tue)  |
|---------------------|---|---|---|--|---|
| Chinese<br>Language |   |   |   | S 2 Hall+Rm 401 ~ Rm 404 Session 1: No.:1 – 18, 2:30 p.m. ~ 4:00 p.m.  Session 2: No.:19 – 36, 4:00 p.m. ~ 5:15 p.m. | \$ 1<br>Hall+Rm 401 ~ Rm 404<br>Session 1:<br>No.1 – 18,<br>2:30 p.m. ~ 4:00 p.m.<br>Session 2:<br>No.19 – 36,<br>4:00 p.m. ~ 5:15 p.m. |
| Putonghua           |   | S 3<br>Hall<br>Session 1:<br>No.:1 – 19,<br>2:30 p.m. ~ 3:50 p.m.<br>Session 2:<br>No.:20 – 36,<br>3:50 p.m. ~ 5:20 p.m.  |   | S 2 Hall+Rm 401 ~ Rm 404 Session 1: No.:19 – 36, 2:30 p.m. ~ 3:45 p.m.  Session 2: No.:1 – 18, 3:45 p.m. ~ 5:00 p.m. | S 1 Hall+Rm 401 ~ Rm 404 Session 1: No.: 19 – 36, 2:30 p.m. ~ 3:45 p.m.  Session 2: No.: 1 – 18, 3:45 p.m. ~ 5:15 p.m.                  |
| English<br>Language | S 4 ILC and Rm 101-106 Session 1: 4A: 1-18 4B: 1-18 4C: 1-10 4D: 1-14 2:30 p.m. ~ 3:30 p.m.  Session 2: 4A: 19-37 4B: 19-37 4C: 11-22 4D: 15-32 4:00 p.m. ~ 5:00 p.m. | S 5 ILC and Rm 101-106 Session 1: 5A: 1-19 5B: 1-16 5C: 1-12 5D: 1-17 2:30 p.m. ~ 3:45 p.m.  Session 2: 5A: 20-38 5B: 17-32 5C: 13-24 5D: 18-33 4:15 p.m. ~ 5:15 p.m. | S 2<br>Hall<br>Part 1: IP<br>2:30 p.m. ~ 3:50 p.m.<br>Part 2: GI<br>4:00 p.m. ~ 5:00 p.m. | S 1<br>ILC and Rm 101-106<br>2:30 p.m. ~ 3:45 p.m.   |   |