SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2024/2025) TIMETABLE

SECONDARY ONE

Date	<u>Subject</u>	Time	Duration
6/12/2024 Fri (5)	# Putonghua	8:15 a.m. – 8:55 a.m.	40mins
	# English Language (Listening)# English Language (Speaking)	9:25 a.m. – 10:10 a.m. 10:40 a.m. – 12:10 p.m.	45mins 1hr 30mins
9/12/2024 Mon (6)	Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00 a.m. – 11:30 a.m.	1hr 15mins 1hr 30mins
10/12/2024 Tue (1)	Science	8:15 a.m. – 9:00 a.m.	45mins
	Religious Education	9:30 a.m. – 10:15 a.m.	45mins
11/12/2024 Wed (2)	History	8:15 a.m. – 8:45 a.m.	30mins
	Mathematics	9:15 a.m. – 10:30 a.m.	1hr 15mins
12/12/2024 Thu (3)	Geography	8:15 a.m. – 8:45 a.m.	30mins
	Citizenship, Economics and Society	9:15 a.m. – 9:45 a.m.	30mins
13/12/2024 Fri (4)	English Language (Reading) English Language (Vocabulary & Grammar Usage)	8:15 a.m. – 8:40 a.m. 9:10 a.m. – 9:40 a.m.	25mins 30mins
16/12/2024 Mon (5)	Chinese History	8:15 a.m 8:50 a.m.	35mins
	English Language (Writing)	9:20 a.m. – 10:05 a.m.	45mins
17/12/2024 Tue (6)	No Examination		
18/12/2024 Wed (1)	No Examination		
19/12/2024 Thu (2)	No Examination		

Examination Venue: 1A – 1DE Classrooms (201-204) # School Hall