SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2023/2024) TIMETABLE

SECONDARY ONE

Date	<u>Subject</u>	Time	Duration
Tue (6) #	 # Putonghua # English Language (Listening) # English Language (Speaking) Section 1 Section 2 	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 10:10 a.m.	40mins 45mins
		10:40 a.m. – 11:50 a.m. 12:05 p.m. – 13:15 p.m	
6/12/2023 Wed (1)	Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00 a.m. – 11:30 a.m.	1hr 15mins 1hr 30mins
7/12/2023 Thu (2)	Geography Life and Society	8:15 a.m. – 8:45 a.m. 9:15 a.m. – 9:45 a.m.	30mins 30mins
8/12/2023 Fri (4)	Science	8:15 a.m. – 9:05 a.m.	50mins
12/12/2023 Tue (5)	English Language (Reading) English Language (Vocabulary & Grammar Usage)	8:15 a.m. – 8:40 a.m. 9:10 a.m. – 9:40 a.m.	25mins 30mins
13/12/2023 Wed (6)	Chinese History English Language (Writing)	8:15 a.m. – 8:50 a.m. 9:20 a.m. – 10:05 a.m.	35mins 45mins
14/12/2023 Thu (1)	Religious Education Mathematics	8:15 a.m. – 9:00 a.m. 9:30 a.m. – 10:45 a.m.	45mins 1hr 15mins
15/12/2023 Fri (2)	History Visual Arts	8:15 a.m. – 8:45 a.m. 9:15 a.m. – 9:35 a.m.	30mins 20mins
18/12/2023 Mon (3)	No Examination		
19/12/2023 Tue (4)	No Examination		

Examination Venue:	1A – 1D Classrooms (201-204)
	# School Hall